Πώς να αποχωρήσει από Online στοίχημα

Ανοίξαμε το στοίχημα σε απευθείας σύνδεση απολογισμό, έχουμε κάνει μια κατάθεση, έχουμε τοποθετήσει ένα στοίχημα και κερδίσαμε. Θέλετε να αποσύρουν τα κέρδη που επιτεύχθηκαν και δεν είστε σίγουροι πώς; Παρακάτω είναι μερικά απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε:

1. Είσοδος στο online στοιχηματικό λογαριασμό σας και πηγαίνετε στο τμήμα ανάληψης χρημάτων (ανάληψη χρημάτων / Εξαργύρωση).

2. Επιλέξτε πώς θέλετε να αποσύρει. Συνήθως, μπορείτε να αποσύρετε χρησιμοποιώντας μόνο τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για τις καταθέσεις . Έτσι, εάν η κατάθεση έγινε με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, μπορείτε να κάνετε την απόσυρση κατά τον ίδιο τρόπο (πιστωτική σας κάρτα). Σε αυτή την περίπτωση, επιλέξτε την κάρτα.

3. Λεπτομέρειες σχετικά με την απόσυρση θα εμφανιστεί στην οθόνη, καθώς σώθηκαν από την πρώτη σας κατάθεση. Ελέγξτε ξανά τις λεπτομέρειες, συμπληρώστε το ποσό που επιθυμείτε να αποσύρει και πατήστε το πλήκτρο Επιβεβαίωση.

4. Από αυτό το σημείο τα χρήματα θα μεταφερθούν αυτόματα στο λογαριασμό της κάρτας σας, συναλλαγή που διαρκεί από 1 έως 5 ημέρες, ανάλογα με τον τόπο του στοιχήματος οργανισμού βασίζεται. Η συνιστώμενη πρακτορεία στοιχημάτων από εμάς στη δεξιά στήλη διαδικασία απόσυρσης σας τις σε 1-2 ημέρες. Κατόπιν αιτήματος απόσυρσης θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης από το γραφείο στοιχημάτων με λεπτομερείς όροι της αποχώρησης για την αναφορά σας κύριοι.

5. Ελέγξτε το λογαριασμό της κάρτας μετά από λίγες ημέρες για να δείτε ότι έχετε λάβει τα χρήματα.