Όταν στο Στοίχημα Online

Θα βρείτε πολλά online αθλητικών στοιχημάτων οργανισμούς, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε παράγοντες που λειτουργούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, δοκιμάζεται από τις ρουμανικές τους χρήστες, τους αντιπροσώπους που έχουν αποδείξει την αμεροληψία την πάροδο του χρόνου. Συλλέξαμε κατάλογο αυτών των έμπιστων υπηρεσιών που δραστηριοποιείται στη Ελλάδα, οι δημόσιες επιχειρήσεις που απαριθμούνται σε μερικά από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια στον κόσμο.

Ως πλεονεκτήματα της πρακτορεία στοιχημάτων προτείνονται εδώ, είναι:

  • αξιόπιστες εταιρείες, με μετοχές εισηγμένες στο χρηματιστήριο
  • Ελληνικά υποστηρίζονται ιστοσελίδες
  • Ελληνικά υποστήριξη πελατών (e-mail, τηλεφώνου και live chat)
  • μπόνους εγγραφής και συχνές προωθήσεις
  • υποστήριξη για πολλαπλά νομίσματα USD / EUR

Τοιουτοτρόπως, μεταξύ των online στοιχημάτων που συνιστώνται από τους χρήστες της Ελληνικά είναι τα εξής:

1. ABC - ιδιωτική εταιρεία στην Βρετανία, γραφείο # 1 στα ποδοσφαιρικά στοιχήματα. Έχει πλούσια προσφορά στοιχημάτων για το ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χάντμπολ, τένις στη Ελλάδα και αλλού. Live Betting πλατφόρμα είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα, με μια ποικιλία από καθημερινά γεγονότα και δωρεάν live streaming ενσωματωθεί (μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες ζωντανά στο πρόγραμμα περιήγησής σας, στο παράθυρό σας στοίχημα). Betway προσφέρει ένα μπόνους εγγραφής των 100 ευρώ. .

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. ABC - PartyGaming μάρκα, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ο νούμερο ένα στοίχημα οργανισμό στη Ελλάδα, που εισέρχονται στην τοπική αγορά από το 2004 με μια ασυναγώνιστη προσφορά και στοιχημάτων. Προσφέρει ένα εύκολο στη χρήση interface, διάφορα είδη στοιχημάτων και υποστηρίζεται από την εμπιστοσύνη πολλών χρηστών της Ελλάδα. Gamebookers προσφέρει ένα μπόνους εγγραφής 50 ευρώ. .

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. ABC - Σκανδιναβική μάρκα, η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Στοκχόλμης. Με τεράστια εμπειρία στη βιομηχανία στοιχημάτων, που επιλέγονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όπως ο Οργανισμός Στοιχημάτων της χρονιάς κατά τα τελευταία έτη, η Unibet είναι ένα ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε να παίζετε. Προσφέρει μια ποικιλία στοιχημάτων, γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών, οι πολλαπλές προσφορές και ένα πλήρες live στοίχημα πλατφόρμας (με live streaming περιλαμβάνεται δωρεάν). Η Unibet προσφέρει ένα μπόνους εγγραφής των 30 ευρώ. .  

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4. ABC - μάρκα PartyGaming, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου. PartyBets είναι η αδελφή bookmaker της Gamebookers, χτισμένη στην ίδια πλατφόρμα. PartyBets είναι μέρος του μάρκα ομπρέλα Κόμμα (εξοικειωμένοι με την αίθουσα πόκερ PartyPoker). Μαζί με τα οφέλη που βρέθηκε στην Gamebookers, PartyBets προσφέρει ένα κοινό λογαριασμό - με το ίδιο όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης ώστε να μπορείτε να επικυρώνουν και να παίξει σε PartyPoker, PartyCasino, PartyGammon ή PartyBingo. PartyBets προσφέρει ένα μπόνους εγγραφής 30 ευρώ / 50 USD. .

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5. ABC - μια εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου. Η Ladbrokes είναι ο μεγαλύτερος bookmaker στη Βρετανία, με τις μεγάλες επιχειρήσεις εδώ (πάνω από 2.500 δρόμο πρακτορεία στοιχημάτων). Λειτουργεί στο χώρο για πάνω από 50 χρόνια, έχοντας έτσι μια τεράστια εμπειρία στην βιομηχανία στοιχημάτων. Ladbrokes ιστοσελίδα που ξεκίνησε πρόσφατα στη ρουμανική γλώσσα, οδηγώντας έτσι τις υπηρεσίες τους πιο κοντά στο Ελληνικά χρήστες. Ladbrokes προσφέρει ένα μπόνους εγγραφής από 30 λίρες στερλίνες. .

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------