Πώς να Στοίχημα Online

Μόλις αποφασιστεί σας στοίχημα οργανισμό με την οποία θέλετε να στοιχηματίσετε , είναι καλύτερα να περάσει κάτω από τις γραμμές για να μάθετε πώς μπορείτε να παίξετε online και ποιες είναι οι διαφορές από το δρόμο στοιχημάτων.

Πρώτα πρέπει να ανοίξετε λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα που θέλετε να ποντάρετε (μπορείτε να ανοίγει λογαριασμούς σε κάθε ιστοσελίδα, αλλά δεν μπορείτε να έχετε πολλούς λογαριασμούς στην ίδια ιστοσελίδα).

Θα πρέπει να καταθέσετε τα χρήματα στον λογαριασμό σας άνοιξε πρόσφατα και που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βάλετε στοιχήματα. Περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην online καταθέσεις σελίδα. Online bookmakers προσφέρουν μια πλούσια προσφορά στοιχημάτων για να επιλέξετε. Πρώτα, επιλέξτε το άθλημα, τότε το πρωτάθλημα που θέλετε να ποντάρετε και στη συνέχεια του αγώνα.

Τύπος των στοιχημάτων , θα βρείτε τα στοιχήματα που έχετε ήδη χρησιμοποιούνται με το 1X2 ή 12 τύπους. Αυτά τα είδη στοιχημάτων, προστίθενται μια σειρά από άλλα στοιχήματα θα βρείτε specificaly online. Έτσι, θα Under / Over στοίχημα (αριθμός γκολ στον αγώνα - κάτω / πάνω από ένα συγκεκριμένο αριθμό) Σκόρερ τα στοιχήματα (παίκτες που σκόραρε στο παιχνίδι: πρώτος σκόρερ, το τελευταίο σκόρερ, οποτεδήποτε σκόρερ), Ακριβές Σκορ (στοιχήματα για το ακριβές σκορ), τον αριθμό των γκολ (τα στοιχήματα σχετικά με τον αριθμό των γκολ που σημειώθηκαν στον αγώνα), Ασιατικό Handicap (12 ή 1Χ2 στοίχημα με handicap περιλαμβάνονται α), ή τα προσόντα και οι νικητές του τουρνουά, και πολλών άλλων συνδυασμών (Scorecast - συνδυασμός γκολ Σκόρερ και Ακριβές Σκορ).

Αξία των στοιχημάτων μπορεί να είναι πολύ μικρή. Μπορείτε να στοιχηματίσετε ακόμα και με 0,5 USD (ή 0,01 ευρώ). Αυτές είναι οι ελάχιστες τιμές, ενώ οι τιμές είναι κατ 'ανώτατο όριο έσπρωξε επάνω όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να μπορείτε να κάνετε ένα στοίχημα ακόμα και 20.000 ευρώ!

Αποδόσεις που θα βρείτε θα είναι σε τρεις μορφές ειδικοί για τις διάφορες αγορές. Για τη Ρουμανία, μπορείτε να δείτε σε ευρωπαϊκή μορφή (ή ψηφίο). Έτσι, θα βρείτε τα ποσοστά, όπως 2,0, 3,15, κλπ.. Τα κέρδη υπολογίζονται με βάση το τρέχον ποσό του στοιχήματος πολλαπλασιαζόμενο με την απόδοση. Έτσι, αν πάρουμε ένα παράδειγμα, όπου μπορείτε να τοποθετήσετε ένα στοίχημα των 10 ευρώ, για αποδόσεις 20,0 Scorecast, μπορείτε να κερδίσετε 200 ευρώ. Πήρα ως παράδειγμα την αγορά Scorecast γιατί είναι ένας πολύ καλός τύπος στοιχήματος που σας επιτρέπει να στοιχηματίσετε στον ίδιο αγώνα στο ακριβές σκορ και σκόρερ, για ίδιο εισιτήριο στοίχημα (είναι πολύ εύκολο να ταιριάξει με ένα πρώτο σκόρερ με το ακριβές σκορ - ανάλογα με τις ικανότητές σας να προβλέψει - και το αποτέλεσμα είναι στην πιο ευνοϊκές πιθανότητες όσο το δυνατόν). Scorecast στοιχήματα μπορούν να βρεθούν στο Gamebookers, PartyBets και betway.

Combi στοιχήματα είναι επίσης δυνατές. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε περισσότερα παιχνίδια με το ίδιο εισιτήριο, και οι αποδόσεις του κάθε αγώνα θα πρέπει να πολλαπλασιάζεται για να πάρει την τελική απόδοση κερδών. Έτσι, αν μπορείτε να στοιχηματίσετε σε έναν αγώνα με τις αποδόσεις 2,0 και άλλο αγώνα σε αποδόσεις 3.0, με το ίδιο εισιτήριο, οι τελικές αποδόσεις κερδών θα 2,0 x 3,0 = 6.0. Ορισμένοι οργανισμοί, όπως η Gamebookers και PartyBets προσφέρει μια ειδική προσφορά που ονομάζεται Hot στοιχήματα Combo που ενισχύονται με έως και 30%.

Live στοιχήματα είναι επίσης μέρος του online gaming. Όλοι οι οργανισμοί που διαθέτουν προσφέρει live στοιχήματα πλατφόρμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να καθίσετε με το PC σας laptop / μπροστά όταν ένας αγώνας διεξάγεται και μπορείτε να στοιχηματίσετε σε αυτό το παιχνίδι (ποιος θα βάλει το επόμενο γκολ, ποιος θα κερδίσει, κλπ..). Live στοίχημα θα αλλάζει δυναμικά ανάλογα με το παιχνίδι (την ομάδα που θα σκοράρει και να αναλάβει την αρχηγία, κ.λπ. ..). Επίσης, οργανισμοί όπως η Unibet και η betway προσφέρει επίσης ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο που σας επιτρέπει να δείτε τον αγώνα στο διαδίκτυο και στοιχηματίσετε σε αυτό στο ίδιο παράθυρο.

Πόροι για τα αθλητικά στοιχήματα: