Τρόπος κατάθεσης για Αθλητικό Στοίχημα

Όπως χρειαζόμαστε χρήματα για να στοιχηματίσετε με τα online πρακτορεία στοιχημάτων, παραθέτουμε μερικά βήματα παρακάτω, που θα βοηθήσει να γίνει μια πρώτη κατάθεση χωρίς κίνδυνο. Γνωρίζουμε το αίσθημα της ανασφάλειας που αντιμετωπίζουν όλους εμάς στην αρχή, ειδικά όταν ασχολείται με τα χρήματα, γι 'αυτό έχουμε παρατίθενται μερικές συμβουλές που πρέπει να ακολουθηθεί για να προστατεύσει τον εαυτό σας.

1. Πρώτον, ανοίξετε ένα λογαριασμό με έναν από τους online bookmakers . Κατά το άνοιγμα ενός λογαριασμού χρήσης πραγματική και ακριβή στοιχεία αλλιώς ο λογαριασμός σας θα ανασταλεί και κλειστά. Προσωπικά στοιχεία χρησιμοποιούνται, θα ελέγχεται από το στοίχημα το πρακτορείο με την κατάθεσή σας πρώτα. Εάν χρησιμοποιείτε λανθασμένων στοιχείων της κατάθεσης θα πρέπει να ακυρωθεί. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να είναι σωστό γιατί επίσης θα λάβετε email με οδηγίες για την ολοκλήρωση της καταγραφής και μπόνους λεπτομέρειες. Σημειώστε ότι bookmakers χρήση τεχνολογιών κρυπτογράφησης που θα προστατεύσει τα στοιχεία σας σε απευθείας σύνδεση, και παράλληλα με αυτές, τα στοιχεία σας θα προστατεύεται από το νόμο.

2. Χρειάζεται μια πιστωτική κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική κάρτα). Σχεδόν κάθε κάρτα θα λειτουργήσει σε απευθείας σύνδεση, αλλά είναι καλύτερο να ελεγχθούν τα στοιχεία αυτά με την εκδότρια τράπεζα. Οι συστάσεις μας είναι να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα VISA (Κλασσική ή Electron), αλλά Maestro / Mastercard θα είναι επίσης καλό. Νόμισμα της κάρτας σας είναι ασήμαντη (ακόμα κι αν έχετε μια κάρτα σε ευρώ, μπορείτε να κάνετε καταθέσεις σε USD ή GBP).

3. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και πηγαίνετε στο τμήμα ασφαλείας Money (Καταθέστε χρήματα). Εδώ συμπληρώστε τα υποχρεωτικά πεδία (το ποσό που θέλετε να καταθέσετε, τον αριθμό της κάρτας, το όνομα της κάρτας, ημερομηνία λήξης, τον τύπο της κάρτας - Visa / Maestro, και CCV κώδικα - στο πίσω μέρος της κάρτας υπάρχουν ορισμένοι αριθμοί δίπλα από την υπογραφή, στις η λευκή κορδέλα - CCV είναι ο κωδικός του τα τρία τελευταία ψηφία του αριθμού). Προειδοποίηση: Μην αποκαλύπτετε το PIN σας - στις online συναλλαγές αυτόν τον κώδικα δεν θα είναι ποτέ ερωτηθεί. Μόλις συμπληρώσετε τα πεδία σωστά, κάντε κλικ στο κουμπί για να συνεχιστεί και σε 30 δευτερόλεπτα η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί και τα χρήματα θα είναι αμέσως διαθέσιμα στο λογαριασμό στοιχημάτων.

4. Στο στάδιο αυτό μπορείτε ήδη να αρχίσετε στοιχημάτων. Ελέγξτε προσφορά στοιχήματος, επιλέξτε το στοίχημα που θέλετε να κάνετε, εισάγετε το ποσό που θέλετε να ποντάρετε και επιβεβαιώστε το στοίχημά σας. Στοίχημα ποσό θα λαμβάνονται αυτόματα από τα χρήματα που διατίθενται στο στοιχηματικό λογαριασμό σας, στο όριο των καταθέσεων σε μετρητά και τα μπόνους.